Installatiemonteur

Standplaats Oisterwijk
Niveau MBO 2 / LTS
Dienstverband Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd
Uren per week 38/40
Salaris €1.976,00 tot €2.405,00 /maand
Functieomschrijving

Je bent werkzaam bij een innovatief bedrijf in Oisterwijk die zijn ontwerp van gasvrije CV ketel heeft gepatenteerd  en neemt eind mei 2020 in productie. Het is een toonaangevend bedrijf die zorgt voor oplossingen in het kader van duurzame energie. De CVI ketels zijn gebaseerd op het fenomeen inductie. Inductie is een natuurkundig fenomeen waarbij de opgewekte warmte direct beschikbaar is. Hierdoor is er geen warmte nodig om een wisselaar op te warmen en kan de gebruikte energie direct worden toegepast in uw verwarming en/of wisselaar. Omdat de techniek die deze opdrachtgever ontwikkeld heeft geen bewegende onderdelen bevat is er ook nauwelijks slijtage. Hierdoor blijven de onderhoudskosten laag en de efficiency en  rendement zijn hoog. De innovatieve oplossingen van onze opdrachtgever passen uitstekend in een gasvrije Nederland anno 2050.

Functie eisen

Enthousiaste (leerling)monteur voor productie, assemblage en ontwikkeling van een innovatief verwarmingssysteem. MBO niveau met affiniteit voor techniek. Opleiding afgerond met een diploma. Eigen initiatief, creativiteit en kwaliteit zijn eigenschappen die onze kandidaat bezit. Ervaring is mooi meegenomen, maar wij nodigen ook schoolverlaters uit te reageren op deze vacature. Verder is van belang dan je goed kan functioneren zowel in teamverband als zelfstandig, bezit hoge mate van nauwkeurigheid en iemand bent die met productie drukte om kan gaan.
Branche: Industriële productie

Wat bieden we

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Pensioenregeling
Bonus / Winstdeling
Reiskostenvergoeding
Budget voor professionele ontwikkeling
Vakantiegeld
Parttime uren: 38 per week

Over TSD Groep

TSD Groep is bemiddelaar van professionals in de techniek. We matchen op werkplezier én werkprestaties. Zo leveren we meerwaarde voor kandidaat en opdrachtgever. Ooit begonnen als een bedrijf gespecialiseerd in industrieel onderhoud en apparatenbouw is TSD vandaag uitgegroeid tot een gespecialiseerd technisch projecten- en detacheringsbureau. Wij hebben in ruim 20 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd waardoor wij een ruim aanbod hebben aan technische vacatures op verschillende niveaus.