PLC Programmeur

Standplaats Omgeving Dordrecht
Niveau HBO
Dienstverband Detachering
Uren per week 40
Maandsalaris
Functieomschrijving

We zijn op zoek naar meerdere PLC programmeurs die onze business units van onze klant fulltime komen versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van programma’s, het maken van een I/O lijst, het programmeren en het uiteindelijk (nationaal en wereldwijd) in bedrijf stellen van onze diverse high-tech machines c.q machinelijnen. Als programmeur ben je vaak de laatste persoon bij de klant op locatie, waardoor je ook vaak een aanspreekpunt voor de klant en het visitekaartje van onze klant zult zijn.

Functie eisen
  • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Elektrotechniek
  • Je hebt een paar jaar ervaring als plc programmeur
  • Als je kennis hebt van plc software voor Mitsubishi gx-works/gt-designer en voor Siemens TIA portal, zijn we extra enthousiast
  • Je spreekt Nederlands, maar schakelt ook makkelijk over naar Engels wanneer dit nodig is. Spreek je Duits? Dit is een pré. Je bent zelfstandig, accuraat en hebt niet snel last van stress.
  • Je vindt het leuk om in het buitenland klussen uit te voeren.
Over onze opdrachtgever
Over TSD Groep

TSD Groep is al ruim 25 jaar toon aangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klant waarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.